Taller05_06nov12 Un habitatge en 2D

Ens introduïm de ple a reflexionar i a treballar els objectes que tenim als nostres habitatges i sobretot treballem la mesura d’aquests objectes.
A partir d’una paret que s’han trobat folrada, on hi havia representat l’alçat d’un habitatge en dues dimensions, escala real, hem reflexionat sobre tot el què hi faltava en aquest habitatge, ens hem medit el cos, i hem dibuixat a escala del nostre cos els objectes que hi trobàvem a faltar: taules, cadires, wàter, lluminàries, estris per la cuina, un gat..etc. També per parelles, ens hem fet uns llits a la mida del nostre cos.
Al final hem jugat a col.locar els diferents objectes a diferents llocs, a veure com utilitzàvem l’espai que havíem creat, a fer-hi dibuixos de detalls que hi trobaven a faltar com un gat, una olla a la cuina ...etc.
Amb aquest taller hem vist que tots els objectes que ens envolten són fets a la mida del nostre cos i que els situem a l’espai també en funció d’aquesta mesura. Hem treballat l’escala dels objectes primer dibuixant a petita escala i després a gran escala, hem treballat l’abstracció de la representació de manera intuïtiva, ja que els objectes els hem fet en 2d. Ha estat un taller molt creatiu on han pogut expressar lliurement les seves idees bàsiques d’un habitatge!


m'agrada