TallerT2-03 22i29gen13 Veïns
De manera simbòlica, ens fem una petita casa, dins una capsa de cartró, per nosaltres i tots aquells amb qui volem viure o vivim. Llavors, a partir de diferents maneres d’unir i de relacionar les nostres cases crearem tres espais de vida completament diferents.
Primer les agrupem les unes al costat de les altres, sense tocar-se, tipus ciutat jardí. Observem que sí que cadascú té el seu jardí però que és molt petit i que el què ens preocupa més és el límit de parcel.la! que com a veïns no tenim espais comunitaris per anar a jugar o per fer altres activitats.
Després les agrupem les unes al costat de les altres, en filera, tipus cases aparellades. Aquí sí que els espais lliures són una mica decepcionants perquè els troben molt petits, que quasi no hi poden fer res. Però com a contrapartida tenen més espai lliure comunitari que el destinen a un parc on creen ombres, arbres, llocs per seure...etc
I finalment les agrupem en vertical, on tothom vol viure a dalt de tot, però és un fet que ens permet crear grans zones d’espai lliure amb un circ, una “tirolina”, ombres, parcs d’skate..etc.


m'agrada