TallerT2-08 19març13 El palau del Maharajà – Final de trimestre

Com a taller per finalitzar el trimestre, un trimestre dedicat a les diferents maneres de viure en comunitat, volem veure un exemple molt diferent de viure en comunitat i són els palaus dels Maharajà al s.VXIII a l’Índia. Una època de gran esplendor i riqueses, on es van construir els palaus més espectaculars de l’Índia, decorant-los amb el millor de cada lloc. Uns palaus on hi podien arribar a viure un centenar de persones.
Veiem que els materials amb què es construïen i algunes de les seves característiques formals, eren resultat de la zona. La majoria d’ells es configuraven a partir d’una muralla pràcticament cega i la part que quedava a l’interior estava tota formada per una successió de patis i palaus, alguns dels patis tenien estanys d’aigua fet que permetia recollir i emmagatzemar l’aigua en època de pluges i fet que feia que a l’estiu, quan passava l’aire per sobre les superfícies d’aigua, doncs, refrescava dins les estances del Maharajà.  
Amb estructura de canyes i plàstics hem construït una gran muralla d’un palau i hem fet un pati al mig amb aigua, hem fet les estances del Maharajà, les dels seus soldats... i sobretot i han posat molts tresors!



m'agrada