TallerT1-03 15,22oct14 HABITATGES DE NATURA II, LA SELVA
Amb animals salvatges de la selva amazònica, construïm el seu hàbitat. Com a introducció al taller pensem i seleccionem quins animals concrets viuen a la selva de l’Amazones: piranyes, cocodrils, serps, monos, lloros…i , llavors, pensem com és el seu hàbitat i com el construïm amb una maqueta. El resultat final: una maqueta amb molta ombra i molt verd!!, una maqueta amb  un gran riu, cobes, i verd i més verd. Amb aquest taller treballem la representativitat amb 3d: veure com puc fer arbres, nius, un riu… i també descobreixen l’art de la papiroflèxia, ja que busquem els animals fets amb papiroflèxia, i fins i tot, algun d’ells ha provat de fer piranyes i algun altre animal!
Però l’objectiu de fons del taller és veure que els animals viuen segons les necessitats del clima i donant resposta a aquest, i veure, més endavant, que això també passa amb els nostres habitatges. 

I per representar i introduïr-nos de ple a l’hàbitat de la Selva, hem jugat amb els animals salvatges i hem fet una pel.lícula!!!!! Com sempre, haguéssim jugat molta més estona amb la nostra selva!!!!!!!!!!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

m'agrada